Bedste arbejdssko - Undgå skader og rygsmerter

Beste werkschoenen - Voorkom blessures en rugpijn

Met een actieve levensstijl waarbij je constant op je benen bent, kan dit erg belastend zijn. Een paar comfortabele en duurzame werk schoenen zijn noodzakelijk, ongeacht welk beroep je hebt, om je voeten te beschermen. Wij bieden werk schoenen die zijn afgestemd op jouw behoeften, of je nu problemen hebt met overpronatie, rugklachten, kniepijn, enkel, hielen of de risico's van deze problemen in de toekomst wilt minimaliseren. Wij beschouwen het als onmogelijk om met onze voeten te praten, maar dat de voeten tegen je spreken is een natuurlijk fenomeen. Iedereen kan waarschijnlijk de schuld geven van de keuze van schoenen na een lange werkdag, wanneer de voeten pijn doen. Onze werk schoenen hebben een goede demping en zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de criteria voor comfort, duurzaamheid en functionaliteit.

Wat is pronatie, onderpronatie en overpronatie

Werk schoenen voor verpleegkundigen

De gezondheidszorg is een ongelooflijk zwaar en stressvol beroep voor zowel lichaam als geest, en daarmee is de keuze voor werk schoenen een belangrijke bouwsteen voor het welzijn van het lichaam. Wij hebben goede werk schoenen voor zorgpersoneel - of je nu werkt als verpleegkundige, arts, zorgverlener of een ander beroep hebt dat veel werkuren op de voeten met zich meebrengt, het is noodzakelijk om het juiste type schoenen te kiezen. Endorphin is ontworpen om het comfort te verhogen en de voeten gezond te houden. Deze schoenen zijn voor jou die extra spanning hebt met rugklachten en extra demping nodig hebt of gewoon werk schoenen nodig hebt die goed ventileren.

Werk schoenen voor winkelpersoneel

De winkel in, naar het magazijn en weer terug. Winkelmedewerkers lopen duizenden stappen elke dag, en daarom is schoeisel belangrijk. De meeste winkels die wij kennen, zijn oud met betegelde vloeren en beton. Dit kan vermoeiend zijn, en een goed paar schoenen met demping is essentieel. Voor een winkelmedewerker is het cruciaal dat de schoenen gemakkelijk te dragen zijn, maar ook goed passen zonder dat er gedurende de dag aanpassingen nodig zijn. Endorphin is de keuze voor jou, met neutrale kleuren in wit of zwart, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de dresscode op het werk.

Werk schoenen voor docenten en pedagogisch personeel

Hoewel je niet de hele werkdag op de vloer staat, is het nog steeds belangrijk om goede casual schoenen te kiezen. Docenten en pedagogisch personeel lopen vaak over harde ondergronden op de werkplek en het komt voor dat ze na uren op de benen rug- of voetpijn ervaren. Daarnaast is het cruciaal dat de schoenen die binnen worden gebruikt, ook buiten goed functioneren in de pauzes en vrije tijd. Gebrek aan enkelondersteuning en veel druk op de voorvoet zijn oorzaken van pijnlijke voeten. Endorphin zorgt ervoor dat je de hele werkdag comfortabel bent.

Hoe was je schoenen?

Hoe kies je de juiste schoenen

  1. Als je veel tijd op een betonnen vloer, vlakke of harde vloer doorbrengt. Draag een schoen met een harde zool. Endorphin heeft chunky zolen die de voeten goede demping geven.
  2. Een goede zool moet zo vlak mogelijk zijn, niet bananenvormig.
  3. De schoen moet goed om de voet zitten en ondersteuning bieden. Endorphin biedt zachte ondersteuning rond de enkel en hiel.
  4. Zorg ervoor dat je voldoende ruimte in de schoen hebt - omdat de voet elke centimeter uitbreidt gedurende de dag in zowel breedte als lengte. De joggingschoenen van Famme zijn normaal van maat, dus er zullen geen aanpassingen nodig zijn.

Wanneer moet ik schoenen vervangen?

Terug naar blog