Hvilken taljehøjde skal jeg vælge i Freddy?

Welke taillehoogte moet ik kiezen bij Freddy?

Verschillende taillehoogtes op Freddy WR.UP®-broeken

Verschillende taillehoogtes op Freddy WR.UP®-broeken

Freddy WR.UP®-broeken staan ​​bekend om hun unieke pasvorm en het vermogen om het lichaam te accentueren en vorm te geven. Maar welke taillehoogte past het beste bij jou? In deze blog gaan we dieper in op de verschillende opties binnen de modellen met normale en hoge taille, zodat je de perfecte pasvorm kunt vinden voor jouw stijl en lichaamsvorm.

Normale taille

De Regular Taille-modellen zitten op een klassieke hoogte rond de heupen. Ze zijn perfect voor degenen die een flatterende pasvorm willen zonder concessies te doen aan het comfort. Ze zijn ontworpen om de achterkant te liften en te vormen en bieden ondersteuning rondom de heupen.

Hoge taille

De High Taille modellen zitten hoger op de taille en bieden extra ondersteuning voor de buik en rug. Ze zijn perfect voor degenen die een gestroomlijnd silhouet en een elegante look willen. Deze broek accentueert je taille en geeft je een mooi zandloperfiguur.

Hoe kies je de juiste taillehoogte?

De keuze tussen normale en hoge taille hangt af van jouw voorkeuren en lichaamsvorm. De modellen met normale taille zijn ideaal voor een relaxte stijl, terwijl de modellen met hoge taille perfect zijn als je een meer gedefinieerd silhouet wilt. Probeer beide stijlen en ontdek wat het beste bij jou past!

Bekijk de video voor meer inspiratie

Terug naar blog